Производители Microinvest
Модел: Актуализация на програмен продукт – 1 бр.
Наличност: В наличност
80 лв

Цените са с включен ДДС.

Всяка една от програмите може да се закупи поотделно.

Продуктите, закупени на абонамент (серия SUB), се активират от дата до дата. За начална дата се счита датата, на която е заплатен съответния лиценз.

При едногодишно предплащане на абонамент (серия SUB) клиентът получава 13 месеца период на използване на софтуера.

Комбинацията между продукти на промоция и заместването им не е валидна за една и съща сделка.

На един компютър може да се използва продукт/и само от серия Pro или само от серия SUB. Двата лиценза на една машина са взаимоизключващи се.

Преминаването от серия Pro към серия SUB или обратно, става чрез закупуване на нов лиценз за съответния вид лицензиране. Не е възможно връщане към предишен вариант, без да се закупи лиценз за продукта.

При загубен код за актуализация или некоректното му въвеждане, същият се счита за използван и не може да бъде възстановен.

При трикратно неправилно въвеждане на лицензионен код в полето за регистрация на продукт на Microinvest, същото става неактивно и е необходима намеса на представител на фирмата за възстановяване на достъпа до програмата според ценовата листа на фирмата.

Пакетната актуализация от серия Pro важи за брой взети актуализационни номера, които могат да се използват за различни продукти и без краен срок. Пример: при заплащане на Microinvest Серия Pro – 3 лиценза могат да бъдат актуализирани:

Вариант 1: 3 бр. Microinvest Склад Pro;

Вариант 2: 2 бр. Microinvest Делта Pro + 1 бр. Microinvest Склад Pro;

Вариант 3: 1 бр. Microinvest Делта Pro + 1 бр. Microinvest Склад Pro + 1 бр. Microinvest Склад Pro Light;

За периода от 15 януари до 15 април (включително) всички актуализации се оскъпяват с 30% ↑.

Версията, която получава клиентът за продукти от серия Pro, е актуалната към деня на покупката.

Цената за пререгистрация на продуктите от серия Pro е 9.90 EUR за всеки отделен компютър, независимо от броя на продуктите, които се използват на него. Настоящата тарифа важи за всички клиенти, които използват софтуерно лицензиране и не се прилага при използване на хардуерен лиценз с USB ключ.

При загуба на физически USB ключ и/или хардуерно устройство с инсталиран софтуер, се губи и самият лиценз на продуктите. В този случай те се заплащат отново по ценовата листа на Microinvest.

При преминаване от софтуерна регистрация към хардуерен лиценз с USB ключ е дължима такса за пререгистрация.

Таксата за пререгистрация отпада, когато клиентът заплати актуализация на всички продукти на дадения компютър при тази пререгистрация.

Лицензионната такса за ползване на сървърна база данни (MySQL, MS SQL) на Microinvest Склад Pro се дължи еднократно от юридическото/физическото лице, закупило един или повече лицензи за складовия софтуер. Лицензионната такса може да бъде променяна в последствие на различна от първоначално заплатената. Ако променената цена надвишава първоначалната такса, същата следва да се доплати от клиента, при непроменена стойност - не се дължи допълнителна такса, а при по-ниска такса - разликата в стойността не се възстановява.

Microinvest издава електронни фактури към своите клиенти и партньори.

Microinvest препоръчва използване на последните версии на софтуерните продукти, достъпни на сайта на компанията. По този начин се гарантира надеждна работа и използването на всички актуални функции. За да осигури максимална удовлетвореност и защита на данни на своите клиенти, Microinvest не се ангажира с предоставяне на стари версии на програмите.

Microinvest не поема разноските за куриерски услуги. Разходите за доставка се поемат от потребителя, след като е посочен точен адрес, контактно лице и телефон за връзка.

Продуктите закупени на абонамент (серия SUB) не изискват код за актуализация при инсталиране на новата версия.

За правилното функциониране на продуктите закупени на абонамент (серия SUB) е задължителна Интернет връзка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност