Внимателно се запознайте с условията и правилата за ползване на този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт, се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ приемате  изброените по-долу условия, моля не използвайте този уеб сайт.

 

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които всеки потребител може да ползва MyTime.bg  – електронен магазин за стоки и услуги.

 

Условията и правилата за ползване уреждат правата на всички потребители на електронния магазин. Закупувайки и използвайки продукти и/или услуги, разположени на MyTime.bg,  Потребителят се съгласява, безрезервно приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия и правила за ползване на сайта.

 

1.    MyTime.bg  (наричан по-долу "Доставчик")  ви дава право да ползвате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел при условие, че се спазват  всички авторски права и съответните означения. Забранени са промяната, копирането и разпространението на материалите от  Сайта.

 

2.    Характеристиките на продуктите и услугите, поместени в Сайта, са на база предоставената информация от доставчиците на съответната стока и/или услуга, спрямо влезлите в сила споразумения. MyTime.bg си запазва правото да прави промени по описанията, техническите характеристики, цените и цялата продуктова информация, публикувана на сайта, по всяко време и без предупреждение с цел предоставяне на най-актуална информация.

 

3.    Отговорността на MyTime.bg за предоставените стоки и/или услуги се ограничава до действията, свързани с тяхната доставка и упоменатите Гаранционни условия. Сайтът по никакъв начин не носи отговорност за щети от пропуснати ползи от ползване на закупен продукт от Сайта. 

 

4.    Регистриране на Потребител

Потребителят следва да предостави пълна и вярна информация за себе си при попълване на регистрационната форма;

При промяна на предоставените първоначално данни, потребителят следва да ги коригира с цел тяхната вярност и коректното им използване.

 

5.    Лични данни

Законът за защита на личните данни гарантира достъпа на Потребителя до въведените от него Лични данни. Потребителят има право по всяко време да променя предоставените от него Лични данни, използвани в Сайта за покупка и доставка на предоставените от MyTime.bg продукти и/или услуги. 

Всички предоставени от Потребителя данни и други Данни, ползвани за неговата идентификация, при ползване на Сайта се съхраняват, обработват и използват единствено с цел предоставяне на продуктите и/или услугите, поместени в електронния магазин.

 

6.    Достъп до сайта и сигурност на потребителя 

Всеки Потребител получава уникално потребителско име и парола за достъп до предлаганите стоки и/или услуги след завършване на своята регистрация.

MyTime.bg по никакъв начин не предоставя информация за потребителските имена и пароли на своите потребители на трети лица, с изключение на тези, които имат законовото право за това и са изискали тази информация по съответния нормативен ред.

Ползвателите на Сайта са отговорни за конфиденциалността на получените потребителско име и парола. Ползването им декларира, че те лично и от свое име са изцяло отговорни за всички дейности, извършени с техните потребителско име и парола.

Потребителят следва да уведоми Сайта при наличие на неоторизирано ползване на акаунта или нарушаване на сигурността.

При забравяне или загубване на паролата за достъп, потребителят следва да спази процедурата по нейното възстановяване, следвайки указания за „Забравена Парола“.

При неспазване на описаните в тази точка условия, MyTime.bg не носи отговорност за щети от какъвто и да е характер.

 

7.    Публикуване на информация от Потребител

Потребителите имат право да оставят мнение за закупените от тях продукти и за обслужването, което са получили, ползвайки възможностите на MyTime.bg. Сайтът по никакъв начин не носи отговорност за публикуваната от Потребителя информация. Администраторите на MyTime.bg имат право да изтрият коментари, които съдържат обидно или нецензурно съдържание.

 

8.    Линкове към други Web сайтове

Всички препратки от MyTime.bg към други сайтове са поместени единствено за удобство на потребителите. MyTime.bg няма отношение и не носи отговорност за съдържанието, поместено в тях.

Препратки към MyTime.bg могат да се правят единствено след изричното съгласуване на това с представител на електронния магазин чрез посочената контактна информация.

 

9.    Всички, публикувани на сайта цени, са в български лева с включен ДДС

 

10.    Продуктовите характеристики за всеки продукт/услуга са упоменати в описанието на предлаганата стока. Снимките на продуктите са примерни и не изобразяват конкретна предлагана бройка.

 

11.    Цената на доставката се поема от Купувача спрямо използваната куриерска услуга във всички случаи, с изключение на изрично посочените, в които тя е безплатна.

 

12.    MyTime.bg е електронен магазин, разработен, притежаван и поддържан от Неотрейд АС“ ЕООД, гр. Монтана, ул."Веренишка", № 64 А

 

Всеки потребител на ел. магазин има правото да използва интернет платформата за решаване на потребителски спорове (ОРС) на Европейската комисия (ЕК) или да се обърне към КЗП на адрес kzp.bg.